Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

Επιστημονικό Συνέδριο ΣΚΛΕ

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, στο πλαίσιο των επιστημονικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει Επιστημονικό Θεματικό Συνέδριο με θέμα: «Κοινωνικό Κράτος: Κοινωνική Εργασία στο Περιφερειακό και Τοπικό Δίκτυο Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27 – 29 Μαΐου 2010, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου και αποτελεσματικού δικτύου αποκεντρωμένων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Η ενεργός συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων στο σχεδιασμό και την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας προβάλλει ως επιτακτική αναγκαιότητα, στο πλαίσιο της επερχόμενης μεταρρύθμισης του μοντέλου οργάνωσης και λειτουργίας των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού.
Οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον έχουν καταβάλλει την συμμετοχή τους στο συνέδριο, μπορούν να υποβάλλουν την σχετική αίτηση και την περίληψη της εργασίας τους μέχρι τις 15/4/2010, στην Επιτροπή Αξιολόγησης Εργασιών, στο email: skle.socialwork@gmail.com. Έντυπα και οδηγίες για την υποβολή εργασιών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΣΚΛΕ, www.skle.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διευκρινιστική Εγκύκλιος για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2017 από τις Περιφερειακές Ενότητες (εκτός της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ...