Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τη Μ.Ψ.Α. "Σεμέλη" της ΚΛΙΜΑΚΑ

Η Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης της ΚΛΙΜΑΚΑ «Σεμέλη» διοργανώνει τριήμερο εορταστικό bazaar, με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που φιλοτεχνήθηκαν από τους ενοίκους, το προσωπικό, τους σπουδαστές και τους εθελοντές της δομής.
Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης (πλατεία Γεωργίου, Πάτρα), σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από το Δήμο Πατρέων, από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 22 Δεκεμβρίου 2011. 

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
Τρίτη 20/12: 17.00 – 21.00
Τετάρτη 21/12 & Πέμπτη 22/12:  09.00 – 21.00
Η χριστουγεννιάτικη έκθεση περιλαμβάνει πρωτότυπες κατασκευές,  χειροποίητα στολίδια, γλυκίσματα και άλλα αντικείμενα που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της δημιουργικής απασχόλησης με τους ενοίκους της μονάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά άτομα και φίλοι της δομής στήριξαν ενεργά την προετοιμασία της έκθεσης μέσα από  όμορφες ιδέες, χορηγίες υλικών αλλά και από προσωπική τους ενασχόληση για τη διοργάνωση του bazaar.  Τους ευχαριστούμε θερμά όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διευκρινιστική Εγκύκλιος για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2017 από τις Περιφερειακές Ενότητες (εκτός της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ...