Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Στήριξη των αστέγων απο τον ΟΠΑΠ, σε συνεργασία με την Κλίμακα

Ενα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη στήριξη των αστέγων υλοποιεί ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοφαίρου (ΟΠΑΠ), σε συνεργασία με την ΚΛΙΜΑΚΑ.

Οπως ανακοινώθηκε, από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για τους επόμενους δυο μήνες, η ΟΠΑΠ ΑΕ, σε συνεργασία με τη μη κυβερνητική οργάνωση ΚΛΙΜΑΚΑ, θα βρίσκεται κοντά στους άστεγους, σε μία προσπάθεια ελάχιστης συνδρομής στους ανθρώπους που βιώνουν την πιο ακραία μορφή φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Ειδικότερα, με τη συνδρομή δεκάδων εθελοντών εργαζομένων της ΟΠΑΠ, κάθε εβδομάδα, θα μοιράζονται μπουφάν και υπνόσακοι, καθώς και μερίδες φαγητού σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, όπου διαβιούν άστεγοι (Σόλωνος, Μοναστηράκι, Πειραιώς, Σταδίου, Πειραιάς).

Επίσης, με απόφαση του ΔΣ της ΟΠΑΠ ΑΕ, εγκρίθηκε, προς το σκοπό αυτό, η δαπάνη για 200 γεύματα κάθε εβδομάδα, καθώς και η διανομή 500 μπουφάν και 500 υπνόσακων, καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος (2 μήνες).
Οπως επισημαίνεται, η στήριξη των αστέγων εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΟΠΑΠ ΑΕ, το οποίο αναπτύσσεται συστηματικά, με στοχευμένες ενέργειες κάθε φορά, οι οποίες υπαγορεύονται και από τις ανάγκες που διαμορφώνονται στην κοινωνία.

Πηγή: http://gr.news.yahoo.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διευκρινιστική Εγκύκλιος για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2017 από τις Περιφερειακές Ενότητες (εκτός της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ...