Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Διάθεση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους από Φαρμακεία ΕΟΠΥΥ

Σύμφωνα με το από 02-05-2012 άρθρο του ΕΟΠΥΥ περί διάθεσης φαρμάκων υψηλού κόστους, γνωστοποιείται ότι τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ διαθέτουν πλέον επάρκεια φαρμάκων για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων ενώ παράλληλα -βάσει νέας απόφασης του Δ.Σ. του οργανισμού- καθιερώνεται ολοήμερη λειτουργία των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ.
Συγκεκριμένα, η ολοήμερη λειτουργία θα τεθεί σε εφαρμογή αρχικά στην Αττική τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή μέχρι τις 19:00μμ. Οι διευθύνσεις των φαρμακείων ΕΟΠΥΥ Νομού Αττικής καθώς και ο κατάλογος με τα φάρμακα που είναι διαθέσιμα σε κάθε φαρμακείο, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του οργανισμού: http://www.eopyy.gov.gr/
Επιπλέον,  οι ιατροί έχουν την ευθύνη να ενημερώνουν τους ασφαλισμένους ότι η προμήθεια φαρμάκων από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, έχει μηδενική συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διευκρινιστική Εγκύκλιος για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2017 από τις Περιφερειακές Ενότητες (εκτός της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ...