Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Δημιουργία Eιδικών Γραμματειών ,στα υποκ/τα του ΙΚΑ, για την παραλαβή των αιτήσεων προς τα ΚΕ.Π.Α..


Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Διοίκηση ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να εξετασθούν από τα ΚΕ.Π.Α. για την πιστοποίηση της αναπηρίας τους, αποφασίσθηκε η δημιουργία Γραμματειών με αποκλειστική αρμοδιότητα την παραλαβή των αιτήσεων και στην συνέχεια την διαβίβαση τους στο πλησιέστερο ΚΕ.Π.Α., από το οποίο θα γίνεται η παραπομπή τους.
Η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αποφάσισε τη δημιουργία ειδικών Γραμματειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να εξετασθούν από τα ΚΕ.Π.Α. για την πιστοποίηση της αναπηρίας τους. Αποκλειστική αρμοδιότητα των Γραμματειών είναι η παραλαβή των αιτήσεων και η διαβίβασή τους στο πλησιέστερο ΚΕ.Π.Α., από το οποίο θα γίνεται η παραπομπή τους.

Έναρξη παραλαβής αιτήσεων για εξέταση από το ΚΕ.Π.Α. ορίζεται η 02-05-2012. Από της ημερομηνίας αυτής θα παραλαμβάνονται οι αιτήσεις αυτών που επιθυμούν να εξετασθούν από ΚΕ.Π.Α.


Αφού θα γίνεται ο κατάλληλος διοικητικός και ιατρικός προέλεγχος, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την Διοίκηση, στην συνέχεια θα αποστέλλεται ο σχηματισθείς φάκελος στο αρμόδιο ΚΕ.Π.Α. για να καταχωρείται στο σύστημα προκειμένου να εξετασθεί από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή.
Επί μέρους λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας, καθώς και προμήθεια του αναγκαίου υλικού, μπορούν να σας δοθούν από το αρμόδιο ΚΕ.Π.Α. στο οποίο υπάγεται το κάθε Υποκ/μα και με το οποίο θα έχετε άμεση συνεργασία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έκδοση Ηλεκτρονικής Κάρτας Μ.Μ.Μ. για Ανέργους και Α.με.Α.

Οι άνεργοι καθώς και τα Α.με.Α., ως δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης , θα πρέπει να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα Ath.ena Card προκειμένο...