Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Δωρεάν περίθαλψη σε ανασφάλιστους καρκινοπαθείς από το "Σωτηρία"

"Μήνυμα ζωής και αλληλεγγύης δίνουν γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου «Σωτηρία», σε συνεργασία με το ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, αφού από τις 2 Ιουλίου ξεκίνησαν την παροχή δωρεάν περίθαλψης σε ανασφάλιστους καρκινοπαθείς.

Η προσπάθεια αυτή, που αρχικά θα λειτουργήσει σε πιλοτικό επίπεδο, έρχεται να δώσει ανάσα ζωής σε εκατοντάδες συμπολίτες μας που δεν έχουν καμία ασφάλιση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στο ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113 ή στο τηλέφωνο 210-3847374, καθημερινά 9.00 το πρωί με 5.00 το απόγευμα, πλην Σαββάτου και Κυριακής.

Επίσης, μπορούν να απευθύνονται στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο εντός της πρώην Αμερικανικής Βάσης Ελληνικού. Οπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου «Σωτηρία», η πρωτοβουλία αυτή δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου καθώς έχουν εξασφαλιστεί ήδη μέσω χορηγιών τα απαραίτητα φάρμακα και υλικά.

Οι ασθενείς θα εξετάζονται από τους εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου και θα παραπέμπονται κάθε Τετάρτη απόγευμα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για περαιτέρω θεραπείες".

Πηγή: www.madata.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έκδοση Ηλεκτρονικής Κάρτας Μ.Μ.Μ. για Ανέργους και Α.με.Α.

Οι άνεργοι καθώς και τα Α.με.Α., ως δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης , θα πρέπει να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα Ath.ena Card προκειμένο...