Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ!!!


Βαριές καταγγελίες του Ν. Κακλαμάνη και του κου Λυκουρέντζου, για κατάχρηση δημοσίου χρήματος από Μ.Κ.Ο.
 Στην ιστοσελίδα enikos.gr, αναφέρονται όσα λέχθηκαν στη βουλή για το ζήτημα αυτό. Υπάρχει και σχετικό βίντεο:
 http://www.enikos.gr/politics/149874,Baries_kataggelies_Lykoyrentzoy_gia_MKO.html

Η Κεντρική Κοινωνική Υπηρεσία η οποία λειτουργεί τέσσερα χρόνια τώρα αυτό το blog, ανήκει στην ΚΛΙΜΑΚΑ, όπως όλοι οι αναγνώστες  μας γνωρίζουν.

Αισθανόμαστε αγανάκτηση και οργή με όσα λέγονται για το φορέα μας, διότι εμείς οι εργαζόμενοι, εκ των έσω, γνωρίζουμε ότι η ΚΛΙΜΑΚΑ υπόκειται σε ελέγχους από ορκωτούς λογιστές πάνω από δύο φορές το χρόνο και ΠΟΤΕ δε βρέθηκε οικονομική ατασθαλία. 

Το να αναφέρονται ονόματα ΜΚΟ, στη συγκεκριμένη συζήτηση, από τους συγκεκριμένους πολιτικούς, καθώς και τα ποσά που έχουν πάρει, χωρίς να αναφέρονται στο έργο τους και στον τρόπο που κατανεμήθηκαν αυτά τα ποσά (μισθοδοσίες, λειτουργικά, πάγια έξοδα, κλπ), ονομάζεται πολύ απλά: ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ.

Δε έχουμε πληροφορίες για τη λειτουργία άλλων ΜΚΟ και δεν είναι η δουλειά μας αυτή, όμως όσον αφορά την ΚΛΙΜΑΚΑ, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να λασπολογεί εις βάρος της. 

Οι εργαζόμενοι της ΚΛΙΜΑΚΑ δεν έχουμε πληρωθεί έξι μήνες του 2012 και δύο του 2013, συνολικά για οκτώ μήνες. 
Πάνω από οκτώ μήνες είναι επίσης απλήρωτα τα ενοίκια, τα λειτουργικά έξοδα, οι προμηθευτές κλπ, των δομών που λειτουργεί ο φορέας, όπως είναι ψυχιατρικά οικοτροφεία, Ξενώνες, Προστατευμένο διαμέρισμα, Κέντρα ημέρας, Κινητή Μονάδα, κ.ά.  
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΛΙΜΑΚΑ κινδυνεύουν με νομικές κυρώσεις λόγω των οφειλών του φορέα προς το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΠΕΙΔΗ το Υπουργείο Υγείας ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.

Το γεγονός ότι η ΚΛΙΜΑΚΑ στέκει όρθια μέχρι στιγμής, οφείλετε στο έμψυχο δυναμικό της, σε όλα τα επίπεδα, οι οποίοι με υπεράνθρωπες προσπάθειες αγωνιζόμαστε καθημερινά, εξυπηρετώντας και να ανακουφίζοντας  πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης, με ψυχικά προβλήματα και άλλες αδυναμίες.
Ως εργαζόμενοι  στη συγκεκριμένη ΜΚΟ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ  ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ του Υπουργείου Υγείας, για την αναλγησία του, την ανικανότητά του και την αναποτελεσματικότητά του. Τα ίδια λένε τους τελευταίους 10 μήνες.

Αποκαλύψτε λοιπόν κύριοι, εκείνες τις ΜΚΟ, οι οποίες καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα, και αφήστε τις υπόλοιπες να προχωρήσουν!!!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έκδοση Ηλεκτρονικής Κάρτας Μ.Μ.Μ. για Ανέργους και Α.με.Α.

Οι άνεργοι καθώς και τα Α.με.Α., ως δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης , θα πρέπει να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα Ath.ena Card προκειμένο...