Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Δελτία θεάματος από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας

Ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας αποφάσισε τη δωρεάν διανομή 120.000 δελτίων θεάματος χειμερινής περιόδου 2012 δαπάνης 1.700.000 ευρώ, στους δικαιούχους των παροχών του νομού Αττικής.

Η δωρεάν χορήγηση των δελτίων θεάματος θα αρχίσει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 και θα πραγματοποιείται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.00-14.30, έως ότου αυτά εξαντληθούν, από τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική:

ΑΘΗΝΑΣ: Αγίου Μάρκου 11
ΑΘΗΝΑΣ: Πατησίων 125
ΠΕΙΡΑΙΑ: Ομηρίδου Σκυλίτση 19
ΤΑΥΡΟΥ: Τιμοθεου Ευγενικου 5
ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Χαριλάου 30
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: 28ης Οκτωβρίου 42& Αγ. Κωνσταντίνου 1
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αργυρουπόλεως 94- 96
ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Αγαμέμνονος 22
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Ήρας 2


Το γραφείο διανομής του Οργανισμού που λειτουργούσε στο Περιστέρι στη διεύθυνση Θίσβης 7 και μεταφέρθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 127, τηλέφωνο 2105743907, λόγω της μετεγκατάστασης δεν λειτουργεί προσωρινά.

Για τη χορήγηση των δελτίων θεάματος απαραίτητη προϋπόθεση για τον εργαζόμενο αποτελεί η πραγματοποίηση 100 ημερών εργασίας το έτος 2011 και για το συνταξιούχο 4.050 ημέρες εργασίας και να είναι δικαιούχος των παροχών του Οργανισμού. Για τις παιδικές σκηνές τα δελτία θεάματος θα διατεθούν σε προστατευόμενα μέλη των δικαιούχων παροχών ΟΕΕ ηλικίας από 3-10 ετών.

Τα δικαιολογητικά είναι:

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ:
Α) Ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο υγείας (εφόσον προστατεύουν μέλη)
Β) Αστυνομική Ταυτότητα
Γ) Εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ:
Α) Αρχική απόφαση σύνταξης
Β) Ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο υγείας  (εφόσον υπάρχει)
Γ) Αστυνομική Ταυτότητα
Δ) Εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2011

Η καταχώρηση στην υπηρεσία των δικαιούχων και των δελτίων θεάματος που θα παραλάβουν θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά μέσω μηχανογραφικού συστήματος.
Υπενθυμίζεται ότι η παροχή των δελτίων θεάματος έχει αποσυνδεθεί από κάθε άλλη και χορηγείται στους δικαιούχους παροχών ΟΕΕ ανεξάρτητα από την χορήγηση οποιασδήποτε άλλης.

Πηγή: www.diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έκδοση Ηλεκτρονικής Κάρτας Μ.Μ.Μ. για Ανέργους και Α.με.Α.

Οι άνεργοι καθώς και τα Α.με.Α., ως δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης , θα πρέπει να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα Ath.ena Card προκειμένο...