Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Ισχύς καρτών ΑμεΑ στην Περιφέρεια

Πηγή: www.thebest.gr

Σε επιστολή του σήμερα προς τα Αστικά και Υπεραστικά ΚΤΕΛ των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος επισημαίνει ότι με βάση εν ισχύει Κοινή Υπουργική Απόφαση «τα δελτία μετακίνησης ΑμεΑ ισχύουν για το χρονικό διάστημα που αναγράφεται κατά την έκδοση τους, δηλαδή για το έτος 2011 και για όσο διάστημα από το επόμενο έτος 2012 απαιτείται για να εκδοθεί η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την χορήγηση τους».

«Ύστερα από τα ανωτέρω και επειδή μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, και έως ότου εκδοθεί, παρακαλούμε στα πλαίσια της συνεργασίας μας και προς αποφυγή ταλαιπωρίας των επιβατών κατόχων καρτών ΑμεΑ για την εξυπηρέτηση τους με την χρήση των καρτών 2011, δείχνοντας την προσήκουσα ευαισθησία και κατανόηση στην αντιμετώπισή τους», καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Γεωργιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα προβλήματα ψυχικής υγείας θα στοιχίσουν οικονομικά στον πλανήτη 13,6 τρισ. δολάρια.

Το φετινό θέμα που έθεσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την Παγκόσμια ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτώβρη) ήταν «Ψυχική Υγεία και Εργασ...