Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Ειδικές τιμές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μουσικής, από 1η Ιανουαρίου 2012, όλες οι παραγωγές του, με εξαίρεση την όπερα, θα είναι προσιτές με ειδικές τιμές εισιτηρίων της τάξης των 5-10 ευρώ σε νέους έως 25 ετών, σε ανέργους, αλλά και σε άτομα με αναπηρία, με γνώμονα ότι «κανείς δεν πρέπει να αποκλείεται από το αγαθό του πολιτισμού ιδιαίτερα στην οικονομική κρίση».
Αντίστοιχα, ειδικές ρυθμίσεις θα υπάρξουν για άτομα τρίτης ηλικίας και πολύτεκνους, με τις τιμές να κυμαίνονται μεταξύ 8-15 ευρώ.
Παράλληλα, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών «ανοίγεται» στην πόλη και την κοινωνία και με πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται εκτός Μεγάρου, με στόχο να εμπλέξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πολιτών σε πρωτότυπες εμπειρίες οπτικοακουστικών ερεθισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διευκρινιστική Εγκύκλιος για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2017 από τις Περιφερειακές Ενότητες (εκτός της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ...