Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Απόφαση Δήμου Αθηναίων για την απογραφή επιδοματούχων Πρόνοιας

Με πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων γνωστοποίησε ότι:

Όσοι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων έπρεπε να προσέλθουν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 96 προκειμένου να πάρουν την Αναγνωριστική Απόφαση από την Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Αθηναίων σχετικά με τη χορήγηση του επιδόματος τους, μπορούν από Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου να απογραφούν σε οποιοδήποτε Κ.Ε.Π. χωρίς την αναγνωριστική απόφαση ή αντίγραφο ή βεβαίωση αυτής. Η Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου, μετά το πέρας της απογραφής, θα προβεί σε αυστηρό έλεγχο των αναγνωριστικών αποφάσεων των απογεγραμμένων δικαιούχων της.

1 σχόλιο:

  1. Είναι κατανοητή η αγανάκτηση ενός άρρωστου ανθρώπου, ο οποίος πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια, επειδή έχουν καθυστερήσει πολύ να του καταβληθούν τα επιδόματά του.
    Παρ' όλα αυτά, δεν ξέρω αν βοηθάει να εξωτερικεύει αυτή του την αγανάκτηση με ακραίο τρόπο....
    Από την πρόνοια λένε ότι έως τέλους Ιουλίου θα κατατεθούν τα επιδόματα. Ας έχουμε στο νου μας ότι οι κατά τόπους πρόνοιες δεν έχουν τα χρήματα στα ταμεία τους, αναμένουν από το κράτος να τους τα δώσει, ώστε να τα διανείμουν.
    Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μέχρι τέλος του μήνα θα πληρωθούν οι δικσιούχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έκδοση Ηλεκτρονικής Κάρτας Μ.Μ.Μ. για Ανέργους και Α.με.Α.

Οι άνεργοι καθώς και τα Α.με.Α., ως δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης , θα πρέπει να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα Ath.ena Card προκειμένο...