Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Γραφεία των ΕΛ.ΤΑ. θα λειτουργούν και ως ΚΕΠ, σε περιοχές που δεν καλύπτονται από ΚΕΠ.


   Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) και 
των ΕΛΤΑ, προκειμένου να προσφέρουν στο κοινό διπλές υπηρεσίες, 
συνυπέγραψαν στις 11-04-2012, οι συναρμόδιοι υπουργοί Διοικητικής 
Μεταρρύθμισης  και Μεταφορών .
Το μνημόνιο προβλέπει ότι -σε πρώτη φάση- 68 καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που καλύπτουν έναν πληθυσμό περίπου 500.000 πολιτών, θα μπορούν να λειτουργήσουν και ως ΚΕΠ.
Σημειώνεται ότι στις αρχές του νέου έτους αναμένεται νομοθετική ρύθμιση για την πλήρη απελευθέρωση των ταχυδρομικών υπηρεσιών στη χώρα μας.
   Το παρόν Μνημόνιο Συνεργασίας συνάπτεται στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (εφεξής: ΚΕΠ) και των ΕΛΤΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 12 παρ. 2 του ν. 3185/2003 (Α’ 229).
Προς τον σκοπό εξυπηρέτησης των πολιτών όλης της Επικράτειας, συμφωνείται η παροχή υπηρεσιών ΚΕΠ από καταστήματα των ΕΛΤΑ που λειτουργούν σε περιοχές, οι οποίες δεν καλύπτονται γεωγραφικά από τα υφιστάμενα ΚΕΠ. 
Τα άνω καταστήματα των ΕΛΤΑ θα παρέχουν δωρεάν προς τους πολίτες το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουν τα ΚΕΠ σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. 


Σας παραθέτουμε τη λίστα με τα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. που θα παρέχουν έργο ΚΕΠ :








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έκδοση Ηλεκτρονικής Κάρτας Μ.Μ.Μ. για Ανέργους και Α.με.Α.

Οι άνεργοι καθώς και τα Α.με.Α., ως δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης , θα πρέπει να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα Ath.ena Card προκειμένο...