Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Δωρεάν εξετάσεις για ανασφάλιστους από την Περιφέρεια Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων κατοίκων της, χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου πρόγραμμα παροχής ΔΩΡΕΑΝ εξέτασης ανασφάλιστων γυναικών, με ψηφιακή μαστογραφία, και ανασφάλιστων ανδρών και γυναικών με μαγνητική τομογραφία, βάσει προγραμματικής σύμβασης της με το  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Το εν λόγω πρόγραμμα εκτελείται από τη Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών,  στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ (Παπαδιαμαντοπούλου 20, 115 28 – ΑΘΗΝΑ).
Οι ενδιαφερόμενοι -ες, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και συγκεκριμένα:
1) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
2) Πιστοποιητικό Κοινωνικής Προστασίας ή Οικονομικής Αδυναμίας, το οποίο εκδίδεται από τον οικείο Δήμο και
3) Παραπεμπτικό ιατρού για την αιτούμενη εξέταση, μπορούν να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού, καλώντας στα: 210 7227488 και 210 7258550.


Πηγή: www.bankwars.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διευκρινιστική Εγκύκλιος για την χορήγηση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2017 από τις Περιφερειακές Ενότητες (εκτός της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ...