Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Βεβαίωση ΟΓΑ για φορολογική χρήση 2013.O ΟΓΑ ενεργοποίησε νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για πρώτη φορά ώστε οι δικαιούχοι επιδομάτων του ΟΓΑ να εκτυπώσουν τη βεβαίωση ΟΓΑ για φορολογική χρήση 2013 που θα υποβάλουν οι δικαιούχοι στην φορολογική τους δήλωση του 2013 .Να σημειώσουμε ότι από φέτος δηλώνονται στην φορολογική δήλωση και τα οικογενειακά επιδόματα άλλα δεν φορολογούνται.

Συγκεκριμένα η εκτύπωση για τη Βεβαίωση του ΟΓΑ Οικογενειακού Επιδόματος 2013 είναι δυνατή μόνο με την συμπλήρωση του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ του Επιδοματούχου.

Αν ο ΑΜΚΑ ή/και ο ΑΦΜ δεν είναι καταχωρημένος στο σύστημα του ΟΓΑ, τότε ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απευθυνθεί στον αρμόδιο Ανταποκριτή του ΟΓΑ με την κάρτα τού ΑΜΚΑ ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ (π.χ. βεβαίωση ΚΕΠ), καθώς και με οποιοδήποτε έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΦΜ του (φορολογική δήλωση ή εκκαθαριστικό σημείωμα).
Η εκτύπωση της βεβαίωσης ΟΓΑ  για φορολογική χρήση το 2013 γίνεται στο παρακάτω σύνδεσμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έκδοση Ηλεκτρονικής Κάρτας Μ.Μ.Μ. για Ανέργους και Α.με.Α.

Οι άνεργοι καθώς και τα Α.με.Α., ως δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης , θα πρέπει να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα Ath.ena Card προκειμένο...