Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση του ΟΓΑ για την πληρωμή συντάξεων μέσω τραπεζών που έχει ανακληθεί η άδεια λειτουργίας τους.


Η Διοίκηση του ΟΓΑ, με ανακοίνωση που εξέδωσε στις 22.3.2012, ενημερώνει ότι:
Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, οι οποίοι είχαν επιλέξει για την είσπραξη της σύνταξής τους τις:
  • την Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα
  • τη  Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας
  • τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου-Λήμνου,

λόγω της ανάκλησης άδειας λειτουργίας των παραπάνω Τραπεζών, θα πληρωθούν τη σύνταξη του ΟΓΑ, από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, για τους μήνες Απρίλιο 2012 και Μάιο 2012.
Οι δικαιούχοι οικογενειακών επιδομάτων (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) που είχαν επιλέξει για την είσπραξη του επιδόματός τους τις παραπάνω τράπεζες, θα πληρωθούν επίσης από την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, για το μήνα Απρίλιο 2012 (επιδόματα Β΄ Διμήνου 2012).
Η είσπραξη από τους δικαιούχους της σύνταξης ή του οικογενειακού επιδόματος θα γίνει με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και θα αναζητείται από το ταμείο της Αγροτικής Τράπεζας ως "Εντολή Πληρωμής".
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι (συνταξιούχοι και δικαιούχοι πολυτεκνικών επιδομάτων) που είχαν ανοίξει λογαριασμό στις παραπάνω συνεταιριστικές τράπεζες, για να συνεχίσουν να πληρώνονται τις συντάξεις ή τα οικογενειακά επιδόματα, πρέπει άμεσα να απευθυνθούν στα ΕΛ.ΤΑ. ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα επιθυμούν να ανοίξουν λογαριασμό (απογραφή) μέχρι 30 Απριλίου 2012 και να δηλώσουν την επιθυμία τους να πληρώνονται την σύνταξή τους ή το οικογενειακό επίδομα με πίστωση σε νέο τραπεζικό λογαριασμό. Για όσους δεν απογραφούν μέχρι 30 Απριλίου 2012 η καταβολή της σύνταξης ή του επιδόματος θα μπει σε αναστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έκδοση Ηλεκτρονικής Κάρτας Μ.Μ.Μ. για Ανέργους και Α.με.Α.

Οι άνεργοι καθώς και τα Α.με.Α., ως δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης , θα πρέπει να εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα Ath.ena Card προκειμένο...